Afbeelding
Foto: pixabay

Chinese maaltijd voor senioren in Beukenhof

Activiteiten

ETEN • Behalve dat er elke week op dinsdag-, donderdag- en vrijdagochtend een gezellig samenzijn is van het InloopCafé, organiseert het ook regelmatig maaltijden voor senioren.

Zo wordt op vrijdag 2 november een avondmaaltijd georganiseerd. Dit keer is het een Chinees buffet, verzorgd door Oriëntal Restaurant China City, Vivaldistraat 33a uit Lisse. Het menu zal bestaan uit babi pangang, foe yong hai, tjap tjoy, kip in zwartebonensaus, saté, twee miniloempia's, nasi of bami. De maaltijd wordt afgesloten met een kopje koffie of thee. Deze maaltijd is vanaf 17.30 uur in de grote zaal van De Beukenhof, Eikenlaan 2a. De kosten zijn 9 euro per persoon. Eventuele extra drankjes zijn voor eigen rekening. Voor deze maaltijd kan men zich tot en met 30 oktober opgeven bij Lia van der Westen (0252-414927) of bij Lida Zoet (0252 410331). Er is plaats voor maximaal 80 personen. Vol=vol. Bij opgave graag aangeven of u bami of nasi wilt.

Het InloopCafé is elke week op dinsdag-, donderdag- en vrijdagochtend van 9.30 uur tot 12 uur geopend in zaal Hyacint van De Beukenhof. Senioren zijn dan welkom voor een kopje koffie of thee (voor eigen rekening), een sociaal contact, het lezen van de krant en/of een gesprek met de overige gasten of gastvrouwen en/of –heren. Ook is er ruimschoots gelegenheid om creatief bezig te zijn, wenskaarten te maken, een spelletje te spelen of een kaartje te leggen.

Uit de krant