Darts Open Lisse vindt plaats bij De Engel.
Darts Open Lisse vindt plaats bij De Engel. Foto: pixabay

Darts Open Lisse 2018 bij De Engel

Algemeen

PIJLTJES • Bij Café-Hotel-Restaurant en Zalencentrum De Engel staat zondag 18 november het jaarlijkse Open Lisse op het programma. Vorig jaar was het Woerdenaar Michael Busscher die er met de titel vandoor ging. Hij versloeg toen Wouter van Ommeren uit Sassenheim in de finale.

Nieuw dit jaar is dat De Engel naast het herentoernooi ook een damestoernooi organiseert. Er is plaats voor maximaal 64 heren en 16 dames. Het inschrijfgeld bedraagt 10 euro en voor de winnaar ligt er een envelop met 200 euro klaar, mits er 32 heren komen strijden om die mooie eerste plaats. Er zijn bij minimaal 32 heren en minimaal 8 dames in totaal 14 prijzen te verdelen. De deelnemers starten in poulevorm en vervolgens worden knock-out winnaars- en verliezersrondes gespeeld. De wedstrijdleiding ligt zoals altijd in handen van Vincent van der Leek.
Aanvang van Open Lisse is om 13.00 uur en uiteraard kunnen er ook mensen komen kijken. Dit alles onder genot van een hapje en een drankje. Inschrijven kan via http://www.openlisse.nl.

Uit de krant