Open dag bij Adamas Inloophuis | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
Kom naar de open dag en ontdek wat Adamas allemaal te bieden heeft.
Kom naar de open dag en ontdek wat Adamas allemaal te bieden heeft. (Foto: pr)
Vrijwilligers

Open dag bij Adamas Inloophuis

REGIO • Het Adamas Inloophuis opent zondag 11 november van 13.00 tot 16.00 uur haar deuren voor iedereen die graag eens op een ongedwongen manier wil binnenkijken en wil ontdekken wat het inloophuis allemaal te bieden heeft.

Het Adamas inloophuis is een plek waar volwassenen en kinderen (vanaf 4 jaar) geconfronteerd met kanker, hun naasten of nabestaanden, uit de hele regio onvoorwaardelijk welkom zijn. Tijdens de open dag is er een rondleiding, een kopje koffie of thee en een lekker hapje. De gastvrouwen en -heren beantwoorden vragen die er zijn over de activiteiten en wat Adamas voor iemand zou kunnen betekenen. Om mensen kennis te laten maken met de activiteiten wordt er een ontspannende hand- of stoelmassage gegeven, is er yogales of kan men een kijkje nemen in het open atelier.
"Op 11 november is het Sint-Maarten. Een dag van geven. Wij geven graag een kijkje binnen het Adamas Inloophuis. En bij Sint-Maarten horen lampionnen. Kinderen en jongeren kunnen die middag bij ons lampionnen maken onder begeleiding van het Kidsteam. Dan kan je als ouder rustig rondlopen en het huis beleven", zegt coördinator Annelies Osinga.
Het inloophuis zit aan de Eugenie Previnaireweg 61 in Nieuw-Vennep.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>