De winnaars kregen bij speeltuinvereniging Marijke hun prijzen.
De winnaars kregen bij speeltuinvereniging Marijke hun prijzen. Foto: Esther Akerboom

Allemaal blije feestweekwinnaars

Algemeen

UITREIKING • Tijdens een gezellige ontvangst in het clubhuis van Speeltuinvereniging Marijke werden afgelopen zaterdag de prijzen uitgereikt aan de winnaars van twee prijsvragen die tijdens de feestweek werden gehouden.

Door Esther Akerboom

Aan voorzitter van de Harddraverijvereniging Ton van Rooyen, communicatiemedewerker Peter de Haas en Mieny van Ooijen van de PR-commissie was de eer om de prijzen aan de winnaars te overhandigen.

In de feestweek werd als vanouds weer een aantal activiteiten georganiseerd waar prijzen mee kunnen worden gewonnen. Zo ging de organisatie van de kermis mee met zijn tijd en werd deze dit jaar niet geopend met een milieuvervuilende ballonnenwedstrijd, maar met de zogenaamde flappentapper. Dit is een soort kast waar kinderen briefjes met hun naam in konden doen die in de rondte werden geblazen, en waar een dapper meisje in stond dat 8 namen uit de wel 800 aanwezige briefjes trok.

Fotowedstrijd
Nieuw was de fotowedstrijd, waarbij er in 29 winkels foto's uit de oude doos werden getoond. Er was een prijsvraag aan verbonden waaruit een getal moest rollen. "In aanloop op het komende jubileumjaar 2020 zijn we in de oude doos gedoken om foto's te kunnen laten zien aan de inwoners van Lisse", legt Rooyakkers uit. "We hadden gehoopt op honderden deelnemers, maar het zijn er tientallen geworden. Uit de vele goede inzendingen hebben we drie winnaars getrokken."

De kinderen die hun prijs mochten komen ophalen waren Lize van Haaster, Senne Winter, Coert Warmerdam, Noa Roodenburg, Milan v.d. Poll, Berend v.d. Reep, Justin v.d. Meer en Jill Homan. De fotowedstrijd werd gewonnen door Vera van Winsen, Bob en Ciska, en Deborah Scheepmaker.

Uit de krant