Sinterklaas komt weer naar Lisse | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
Zaterdag is het eindelijk weer zover: Sinterklaas en zijn gevolg arriveren in Nederland en komen meteen naar Lisse!
Zaterdag is het eindelijk weer zover: Sinterklaas en zijn gevolg arriveren in Nederland en komen meteen naar Lisse! (Foto: pixabay)

Sinterklaas komt weer naar Lisse

FEEST • Sinterklaas en zijn gevolg worden zaterdag 17 november rond 13.00 uur verwacht in Lisse. Hij komt daar met zijn pieten aan bij de brug over de Ringvaart.

Zij worden er welkom geheten door burgemeester Lies Spruit. Daarna vertrekt de stoet via de Kanaalstraat naar het dorpshart. Tussen 14.00 en 14.15 uur wordt Sint verwacht op het balkon (plein Kapelstraat/Kanaalstraat). Daarna rijdt Sinterklaas in zijn koets naar 't Vierkant, waar hij rond 14.45 uur zal arriveren. Hier zal de pietenband voor een gezellig feestje zorgen. Na een korte stop maakt Sint zijn ronde af en sluit hij de dag af in het nieuwe Pietenatelier (voormalig pand Frères). Daar is een gezellige Pietendisco, waar alle kinderen kunnen dansen. Rond 16.30 uur neemt Sint dan afscheid, hij heeft immers nog genoeg te doen! Zoals alle schoenen vullen die die avond gezet mogen worden.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>