Rookvrij in 2018! Groepstrainingen in Leiden en Leiderdorp | Lissernieuws
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225534&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo lissernieuws.nl
Stoppen met roken kan voor veel rokers moeilijk zijn. In een groepstraining is de kans groter dat je stoppoging wel slaagt.
Stoppen met roken kan voor veel rokers moeilijk zijn. In een groepstraining is de kans groter dat je stoppoging wel slaagt. (Foto: pixabay)

Rookvrij in 2018! Groepstrainingen in Leiden en Leiderdorp

GEZONDHEID • Stoppen met roken heeft altijd zin. Zowel voor uw eigen gezondheid als voor die van mensen in uw omgeving. Misschien is het nu een goed moment om de sigaret voor eens en altijd uit te maken! Veel mensen die roken, ervaren het stoppen als erg moeilijk. De nicotine in de sigaret werkt zeer verslavend. De kans om succesvol te stoppen is met professionele begeleiding en steun tot acht keer hoger dan bij stoppen zonder hulp.

Voor wie die begeleiding wil, starten er op 13 december twee groepstrainingen 'Rookvrij! Ook jij?': in Leiden en Leiderdorp. Steun van anderen, het uitwisselen van ervaringen met andere mensen en de betrokkenheid naar elkaar zijn de kenmerken van de training 'Rookvrij! Ook jij?' De deelnemers ervaren dat als zeer positief.
De training duurt zeven weken en bestaat uit zeven bijeenkomsten van anderhalf uur. Niet roken bespaart je veel geld: als je een pakje per dag rookt, blaas je bijna 2.500 euro per jaar de lucht in!

Training in samenwerking georganiseerd
De GGD Hollands Midden, SineFuma en Activite organiseren samen deze training. Alle zorgverzekeraars vergoeden deze training uit de basisverzekering. Sommige verzekeraars rekenen daarbij ook het eigen risico niet. Voor informatie hierover, kijk op www.rookvrijookjij.nl.

Informatie aankomende training
Donderdag 13 december 2018 (20.00 – 21.30 uur); Activite; Simon Smitweg 8 in Leiderdorp.
Donderdag 13 december 2018 (19.30 – 21.00 uur); GGD Hollands Midden, Parmentierweg 49 in Leiden.
Kijk voor contactgegevens, alle voorwaarden en aanmelding op www.rookvrijookjij.nl of bel met SineFuma: 076 – 889 51 95. Aanmelden kan één week voor aanvang.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225534&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>