Het adventsconcert ten behoeve van de renovatie vindt plaats in de Oude Jeroenskerk in Noordwijk.
Het adventsconcert ten behoeve van de renovatie vindt plaats in de Oude Jeroenskerk in Noordwijk. Foto: archief

Adventsconcert van mannenensemble Espressione in Oude Jeroenskerk Noordwijk

Algemeen

Mannenensemble Espressione o.l.v. Arjan Wouters geeft zaterdag 8 december een adventsconcert in de Oude Jeroenskerk in Noordwijk. De opbrengst van de avond is bestemd voor het renovatiefonds van het kerkgebouw en kosterswoning in Westzaan.

Espressione bestaat uit tien gepassioneerde zangers en zij zullen de mooiste advent –en kerstmuziek ten gehore brengen. Een samengesteld damesensemble o.l.v. Arjan Wouters zal ook haar medewerking hieraan verlenen. Myrthe de Wolff (solozang), Minne Veldman (orgel), Lennart Moree (piano) en Silvia Maessen (contrabas) zorgen voor een prachtige, muzikale omlijsting. Dat belooft een mooie, sfeervolle avond te worden, aldus de organisatie.

Tijdens het concert is er een pauze met een hapje en een drankje en tot slot is er na afloop een bloemenverkoop. Er wordt ook een collecte gehouden, en ook daarvan gaat de opbrengst naar de renovatie van de kerk in Westzaan.

De aanvang van het concert is om 19.30 uur, de Oude Jeroenskerk aan de Voorstraat 44 in Noordwijk gaat om 19.00 uur open. Vanaf 19.15 uur is er een sing-in. De entree bedraagt 7,50 euro per persoon (dit is incl. 1 consumptie) en kinderen tot 12 jaar mogen gratis mee.

Uit de krant