Afbeelding
Foto: pixabay

Eetcafé Salvatori op 12 en 19 december

Activiteiten

SAAMHORIG • Het is alweer de laatste maand van het jaar. 'De tijd vliegt' is een veel gebruikte uitdrukking en daarom is het zo af en toe eens nodig om in alle rust en in een goede ambiance bij elkaar te komen. Dat kan prima bij Eetcafé Salvatori.

In december start het eetcafé pas op de 12e, omdat 5 december gereserveerd is voor de goedheiligman, St. Nicolaas. Op 12 december bereidt team Ellen zich weer optimaal voor om alle gasten te onthalen op een puike maaltijd.
De week erna, op 19 december, is er een heel speciale maaltijd. Dan wordt er een kerstmaaltijd geserveerd. Dagen, zo niet weken van voorbereiding zullen hieraan voorafgaan door een gemengd kookteam, bestaand uit diverse leden van de verschillende teams. Maar.... ditmaal geldt er wel een speciale uitzondering! Deze maaltijd is alleen bedoeld voor 60+ en alleenstaanden!
Kom het uitproberen en wees van harte welkom met de vanouds gebezigde slogan: kom genieten en ontspannen en vergeet niet uw mok mee te nemen.
Het eetcafé opent op deze woensdagen de deuren om 17.30 uur. De maaltijd duurt van 18.00 tot 19.30 uur. Kosten: volwassenen 5 euro en kids t/m 12 jaar 3 euro.
Aanmelden op de maandag ervoor bij Anneke Boogerd: 06 41970366. Buurtbewoners bellen tussen 08.30 en 09.00 uur, vrije aanmelding van 09.00 tot 10.00 uur. Maximaal 2 aanmeldingen per telefoontje.

Kookgekken gezocht
O ja, het eetcafé zoekt nog altijd vrijwilligers die hun kookkunsten in de praktijk willen brengen in een gezellige sfeer. Neem, als hiervoor animo is, contact op met Marianne Brouwer, e-mail: marianne.brouwer@filternet.nl.

Uit de krant