Afbeelding

Kerstsingle uit Lisse

Algemeen

MUZIEK • Lisser Ad Out is volgens zijn kinderen een bijzondere man. Naast zijn drukke leven als zakenman en alleenstaande vader van vier kinderen heeft hij de laatste jaren een nieuwe passie ontwikkeld. Deze passie is muziek en brengt hij tot uiting door het bedenken van melodieën en het schrijven van teksten.

Op advies van zijn kinderen is hij een paar jaar geleden begonnen met het opnemen van teksten op zijn telefoon als voicememo's, maar verder dan dat was hij nog niet gekomen. Stuk voor stuk liet hij de memo's aan de kinderen horen. Dit gaf zijn zoons Bob en Dennis het idee om enkele nummers uit te werken. Dennis is afgestudeerd aan het conservatorium van Amsterdam, zo kon hij een aantal vrienden optrommelen waarna zij aan de slag konden. Het plan was om drie nummers op te nemen als cadeau voor zijn verjaardag. Dit vond Ad geweldig, zo geweldig dat hij de jongens daarna nog meer input gaf voor nieuwe nummers. Binnen een half jaar ontstond de eerste cd van zijn zelf geschreven nummers genaamd: 'Out of the Universe' van Sunaidra, te vinden op Spotify (Sunaidra is een anagram van zijn naam Adrianus). Momenteel wordt er hard gewerkt aan een tweede album. 

Een maand geleden kwam Ad met het idee om een kerstsingle te maken, die had hij ergens in maart dit jaar 'binnen gekregen'. Dit resulteerde in het nummer 'Christmas Day'. Voor dit nummer is tevens een videoclip opgenomen, die de familie Out als leuk alternatief op de kerstkaart naar vrienden en familie kunnen sturen. "Maar naast onze familie en vrienden zouden wij het liefst dit nummer de wereld inbrengen", zegt Dennis.  "Het nummer is afgelopen week uitgekomen op onder meer Spotify en VEVO."

Wie nieuwsgierig is naar het kerstlied uit Lisse, kan de link naar Vevo of Spotify volgen. Je kunt op Spotify op zoeken op Sunaidra, dan popt Christmas Day vanzelf op. 

Youtube VEVO: http://www.youtube.com/watch?v=iYh-Lpl7f88

Spotify: https://spoti.fi/2ElH0rG

Uit de krant