Afbeelding
Foto: pr

Vakantiepret in Sportcentrum De Waterkanten

Algemeen

VAKANTIE • In de kerstvakantie pakt Sportcentrum De Waterkanten weer uit met een spetterend programma in het zwembad en in de sporthal.

De kerstvakantie begint swingend, met op vrijdag 21 december de kerstdisco: dj Thijs is aanwezig om de laatste kersthits uit de boxen te laten knallen. Het discozwemmen is van 19.00 tot 21.00 uur en is voor kinderen t/m 14 jr (in bezit van minimaal diploma A). Zaterdag 22 december is Atlantis Watersport weer aanwezig om kinderen kennis te laten maken met de duiksport. Op 24 december kun je chillen tijdens de drijf-inn. Al drijvend op een luchtbed kunnen kinderen de film Pieter Konijn kijken. Nog geen A-diploma? Kom dan onder begeleiding van een volwassene.

Op 27 december vindt het jaarlijkse schoolbasketbaltoernooi plaats! 54 teams strijden om de felbegeerde Fair Play-bokaal. Kom je school dus aanmoedigen! De hele vakantie is het zwembad op doordeweekse dagen geopend (m.u.v. de feestdagen) voor het vrij zwemmen. De stormbaan ligt op doordeweekse dagen vanaf 13.00 in het wedstrijdbad, tenzij er andere activiteiten zijn.

Het oude jaar sluiten we springend af, want op zaterdag 29 en zondag 30 december worden de luchtkussens weer opgeblazen. En vind jij springen alleen, niet leuk genoeg, waag dan eens een klim naar de top van het sportcentrum. De luchtkussens zijn opgeblazen van 11.00 tot 16.00 uur en de toegang kan gecombineerd worden met zwemmen.

Maar ook in het nieuwe jaar gaan we door met sport- en spel, want op 3 januari organiseren BroSports en Sportfondsen Lisse samen de Winter Games. De hele dag staat in het teken van sport, spelletjes en bewegen met heel veel plezier. Deze editie gaan de kinderen ook een Escape Room doen! Uiteraard zorgen wij voor gezonde tussendoortjes en overheerlijke lunch. Uiteraard mag een plons in het zwembad niet ontbreken. Voor meer informatie over deze activiteiten, kijk op de website van Sportfondsen Lisse. Een fijne vakantie en hopelijk tot ziens in Sportcentrum De Waterkanten.

Uit de krant