Wilma Mesman Bollenstreek Topvrouw 2018 | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
Foto: pr

Wilma Mesman Bollenstreek Topvrouw 2018

De spontane actie van Suzanne Nulkes om als antwoord op de 'machtigste' van de Bollenstreek waar van de 50 namen, slechts vier plaatsen werden ingenomen door vrouwen, de 'Topvrouw verkiezing 2018 te organiseren, heeft veel bijval gekregen.

'Het is natuurlijk heel vreemd dat in een zo'n dynamisch gebied er zo weinig vrouwen zijn genoemd', meent Suzanne Nulkes. 'Het is geen goede afspiegeling en er moet anders tegen dit soort verkiezingen worden aangekeken, het draait niet om 'macht', maar om 'invloed en impact'.

Het voormalig lid van de Provinciale Staten van Zuid-Holland en communicatiestrateeg startte eind vorige week een online actie om van vrouwen in de Bollenstreek een lijst te vormen, de 'Bollenstreek Topvrouw 2018'. In drie dagen zijn er 3750 stemmen uitgebracht en 98 vrouwen genomineerd, waaronder onderneemsters, politici, vrijwilligers, wethouders en burgemeesters.

Vrijdagavond 21 december vond de uitreiking plaats bij Wijnbar SUUS in Noordwijk. De winnares kreeg, naast de eer, binnen de Bollenstreek in diverse media een podium om haarzelf en haar onderneming te presenteren.

Top

Toponderneemster Wilma Mesman eindigde op de eerste plaats. Zij is als bloemstyliste eigenaar van HEAVENESS en ID Unlimeted. Op twee eindigde Jolanda Volkerijk, eigenaresse Brownies & Downies Noordwijkerhout en op de derde plaats Debbie Huson, eigenaresse co-workingspot voor vrouwelijke ondernemers bij VIBES Noordwijk.

'Het was heel leuk om deze actie op te zetten', meent Suzanne enthousiast. 'Ik denk er hard over en ik denk ook zeker dat de tijd rijp is om voor volgend jaar de verkiezing 'Topvrouwen uit de Bollenstreek 2019' te organiseren. Het moet meer worden dan een netwerkbijeenkomst. In elk geval iets met een vernieuwend concept.'

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>