Afbeelding
Foto: pr

Nieuwe Alpha van start in H. Willibrordusparochie

Geloof & Religie

GELOOF • Ontmoeten, vragen en ontdekken: dat doe je op Alpha. Alpha is een introductie in het christelijk geloof die ook in de H. Willibrordusparochie wordt aangeboden. Wereldwijd hebben ruim 24 miljoen mensen in 169 landen een Alpha gevolgd.

In het Paus Franciscushuis te Lisse gaat op 19 januari 2019 een Alpha van start. In interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdekken de deelnemers wat het christelijk geloof inhoudt. Elke ochtend begint met een ontbijt. Hierna luisteren de Alpha-deelnemers naar een kort, inspirerend verhaal. Elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal waarover de Alpha-deelnemers doorpraten in kleine gespreksgroepen.

De cursus is gratis en vrijblijvend. In Nederland hebben ruim 270.000 mensen een Alpha gevolgd. Alpha geeft je de kans om de zin van het leven te onderzoeken in een laagdrempelige, leerzame en leuke setting. Er is ruimte voor al je vragen.

Praktische informatie
De Alpha start op zaterdag 19 januari om 10.00 uur in het Paus Franciscus huis, Heereweg 271 Lisse.
De bijeenkomsten daarna beginnen om 8.45 uur (met gezamenlijke ontbijt, u hoeft niet af te wassen!), zijn gepland op de volgende zaterdagen en duren tot 11.00 uur:
26 januari
2, 9, 16, en 23 februari
2, 9, 16, 23 en 30 maart
6 april
Verder is er nog een weekeind in een klooster.

Twijfel je of het iets is, kom geheel vrijblijvend 19 januari om 10.00 uur kijken in het Paus Franciscushuis. Dat is namelijk een soort introductiebijeenkomst. Info kun je ook krijgen bij pastoor Franken (pastoor@rkwb.nl) of bij kapelaan Kuik (s.kuik1@kpnplanet.nl) of bij diaken Osseweijer (diaken@rkwb.nl). Hier kun je je ook aanmelden.

Uit de krant