Bomen sjouwen voor de clubkas | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
De scouts hadden het er maar druk mee, zaterdag. Er waren honderden bomen aan de straat gezet. |
De scouts hadden het er maar druk mee, zaterdag. Er waren honderden bomen aan de straat gezet. | (Foto: Esther Akerboom)

Bomen sjouwen voor de clubkas

Lisse • Waar zouden we toch zijn zonder de scouts? Afgelopen zaterdag zetten de drie scoutinggroepen van Lisse - de Shawano's, de Kaninefaten en Graaf van Lynden - zich in om alle kerstbomen van Lisse in te zamelen.

Door Esther Akerboom

Natuurlijk ontvingen zij hiervoor een bedrag van de gemeente, 50 cent per boom, voor hun clubs. Er werd hier en daar wat gemopperd over de troep die achterbleef, maar de scouts hebben zich flink uitgesloofd en heel wat bomen opgehaald. Graaf van Lynden had de oogst geteld en kwam wel op 734 kerstbomen. De bomen werden op centrale plekken neergelegd en de wagen van Meerlanden haalde alle bomen bij het verzamelpunt op.

Helaas wist blijkbaar nog niet iedereen van deze actie, want inmiddels liggen er weer kerstbomen op de stoep.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>