Ook voor kinderen die een instrument willen leren bespelen heeft 't Muzenhuis een leuke aanbieding.
Ook voor kinderen die een instrument willen leren bespelen heeft 't Muzenhuis een leuke aanbieding. Foto: pr

Voordelig kennismaken met muziekles bij 't Muzenhuis

Algemeen

LEREN • Muziekschool 't Muzenhuis heeft voor het nieuwe jaar een aantrekkelijke actie voor iedereen die op voordelige wijze wil kijken of muziek maken wel iets voor hem of haar is. Of je nu je zinnen hebt gezet op het leren bespelen van een instrument of juist voor zanglessen gaat, het kan allemaal.

Via www.socialdeal.nl kan iedereen eenmalig een voucher aanschaffen voor 5 proeflessen voor bijvoorbeeld zang, gitaar, drums, piano, keyboard, viool, basgitaar, drums, etc. Een aantrekkelijke manier om voordelig kennis te maken met muzieklessen. Je betaalt via de voucher 29,50 euro in plaats van 122 euro. De actie sluit op 28 februari 2019. De lessen bestaan uit 20 minuten privélessen en kunnen uitsluitend wekelijks aansluitend worden afgesproken.

Voor kinderen tussen 6 en 12 jaar is er nog een actie. Zij kunnen alle facetten van de muziek ontdekken tijdens 16 groepslessen Algemene Muzikale Vorming (AMV). Deze cursussen worden gegeven bij voldoende deelname op de woensdagmiddag of de zaterdagmorgen. Hiervoor loopt ook een actie via www.socialdeal.nl. Je betaalt daarmee niet het normale lestarief van 240 euro, maar 119 euro.

Muziekschool 't Muzenhuis is gevestigd naast 't Poelhuys aan de Vivaldistraat 6 te Lisse. De administratie van 't Muzenhuis is te bereiken onder telefoonnummer 0252 – 422 733 of via de mail: info@muzenhuis.nl. Op de Muzenhuiswebsite www.muzenhuis.nl treft u alle verdere informatie aan.

Uit de krant