Afbeelding
Foto: pr

Laatste kaarten Avondje Uit in Lisse in verkoop gegaan

Activiteiten

MUZIEK • De 34e editie van het muziekfeest 'Avondje Uit in Lisse' is op zaterdagavond 26 januari. Ook dit jaar zal het grote muziekfestijn plaatsvinden in de Ter Specke sporthal. Er zijn optredens van Lange Frans, John West, Mart Hoogkamer en de coverband SLAMM. De afgelopen jaren was het evenement al voor aanvang uitverkocht en ook dit jaar loopt de kaartverkoop voorspoedig.

Avondje Uit in Lisse wordt dit jaar voor de 34e keer door carnavalsvereniging De Gaapstokken georganiseerd. Al 34 jaar lang haalt de carnavalsvereniging bekende artiesten naar Lisse voor het grote muziekfeest. Dit jaar wordt het podium betreden door de bekende zangers Lange Frans, John West en Mart Hoogkamer. Verder wordt de avond muzikaal omlijst door de populaire coverband Slamm. Lange Frans en John West zullen naast een eigen optreden ook samen hits ten gehore brengen die zij gezamenlijk hebben uitgebracht. De uit Leiden afkomstige Mart Hoogkamer heeft zich anno 2019 ontwikkeld tot dé nieuwe volkszanger van Nederland en weet, ondanks zijn jonge leeftijd (20), jong en oud te raken met zijn karakteristieke stem. 

De laatste toegangskaarten voor Avondje Uit in Lisse 2019 zijn voor € 17,50 per stuk in de voorverkoop te koop bij Sigarenmagazijn John de Bruin en Het Café. Eventueel overgebleven kaarten worden aan de deur verkocht à € 20,00 per stuk. Minimumleeftijd voor toegang is 18 jaar en legitimatie is verplicht. Meer informatie is te vinden op www.avondjeuitinlisse.nl

Uit de krant