Juicy treedt op in De Gewoonste Zaak.
Juicy treedt op in De Gewoonste Zaak. Foto: pr

Legacy of Santana en Juicy samen live op podium bij De Gewoonste Zaak

Algemeen

MUZIEK • Twee bands die het zo goed met elkaar kunnen vinden, dat ze het liefst samen optreden. Op zondag 20 januari ontmoeten de bandleden van Juicy en Legacy Of Santana (LOS) elkaar op het podium van De Gewoonste Zaak.

De muzikanten nodigen hun muzikale vrienden uit en springen vol enthousiasme bij elkaar in. De bezetting is altijd groter en anders dan verwacht. Dat levert een heerlijke middag livemuziek op. Om het nog gezelliger te maken, nemen ze authentiek Indonesisch eten mee. Succes verzekerd.

De muziekkeuze van de bands is aansprekend. Het repertoire van Legacy of Santana spreekt voor zich. Echte Santana-evergreens. Wereldberoemde hits als Europa, Samba Pa Ti, Moonflower en Stormy worden virtuoos gebracht. Van percussie tot zang en geweldig gitaarspel, alles klopt.

Juicy (foto) kiest voor de guilty pleasures van old school soul en funk. Die passie werkt aanstekelijk. Met nummers van Marvin Gaye, Chaka Khan en uitstapjes naar R&B blijft de dansvloer vol tot het einde van het optreden. Of zoals ze zelf zeggen: "Deep grooven."

Het samengaan van meerstemmige zang en entertainment maakt de ervaring compleet. De Gewoonste Zaak (Schoolstraat 11) is op zondag open vanaf 14.00 uur. Aanvang van het concert: 15.00 uur. Het optreden is gratis.

Uit de krant