Afbeelding
Foto: Sven van der Vlugt

Gratis proefles theater voor kleuters bij JTS Flores

Activiteiten

PODIUM • Kinderen van 4 tot en met 6 jaar kunnen donderdag 24 januari gratis kennismaken met de theaterlessen van Jeugdtheaterschool Flores.

De jeugdtheaterschool biedt een open les van de Speelleerklas aan van 16.00 tot 17.00 uur in Floralis, Floralisplein 69 in Lisse. Tijdens de open les op donderdag 24 januari kunnen kinderen uitproberen of theater bij hen past. Deelname aan de open les is gratis en van te voren aanmelden is niet nodig. Mochten kinderen zich naar aanleiding van de open les willen inschrijven voor de Speelleerklas, dan kunnen zij de week daarop al instromen op de cursus.

Speelleerklas
Plezier staat voorop in de lessen bij Jeugdtheaterschool Flores. In de cursus Speelleerklas maken kinderen van 4 tot en met 6 jaar kennis met de beginselen van het theater. Ze leren spelenderwijs een verhaal over te brengen door stem, lijf en fantasie in te zetten. Aan het einde van de lessenreeks presenteren ze voor publiek waar ze met de groep aan gewerkt hebben.

Meer informatie
Jeugdtheaterschool Flores biedt theater- en zanglessen aan voor kinderen en jongeren van 4 tot en met 20 jaar. Kijk voor meer informatie op www.jtsflores.nl.

Uit de krant