De cursus Met alle geweld een relatie is bedoeld voor vrouwen die te maken hebben (gehad) met geweld binnen hun relatie.
De cursus Met alle geweld een relatie is bedoeld voor vrouwen die te maken hebben (gehad) met geweld binnen hun relatie. Foto: pixabay

GGZ-cursus: Met alle geweld een relatie

Algemeen

RELATIES • In Leiden start dinsdag 12 februari de cursus 'Met alle geweld een relatie', bedoeld voor vrouwen die te maken hebben (gehad) met geweld in de relatie. Dus ook voor vrouwen die in het recente verleden een relatie hadden met een mishandelende partner en willen voorkomen dat ze weer te maken krijgen met huiselijk geweld.

De cursus bestaat uit 10 bijeenkomsten van elk 2 uur en wordt gegeven op de Sandifortdreef 19 in Leiden. Deze locatie is goed bereikbaar met openbaar vervoer. Voor deze cursus wordt alleen een kleine bijdrage voor de materiaalkosten gevraagd. De organisatie is in handen van het Sociaal Wijkteam Leiden en GGZ Rivierduinen.

Voor meer informatie en aanmelden kunt u contact opnemen met (071) 890 88 88 (vraag naar de afdeling preventie) of mailen naarpreventie@rivierduinen.nl.

Op www.rivierduinen.nl/agenda staat meer informatie over voorlichtingsavonden en cursussen bij GGZ Rivierduinen.

Uit de krant