Met een mooi opgetuigde luxewagen valt een bedrijf direct op tijdens het corso.
Met een mooi opgetuigde luxewagen valt een bedrijf direct op tijdens het corso. Foto: pr

Inschrijving ondernemingen aan Bloemencorso van de Bollenstreek geopend

Zakelijk

REGIO n De inschrijving voor luxe- of bijzondere wagens aan het Bloemencorso van de Bollenstreek is zojuist gestart. Een mooie manier voor ondernemingen om hun bedrijf te promoten.

"Wat is er mooier dan mee te kunnen liften met een evenement dat nationaal en internationaal zo goed op de kaart staat als het Bloemencorso van de Bollenstreek", zegt bestuurslid Pieter van Waardenburg die zich samen met Ad van Zelst vanuit de commissie marketing toelegt op het werven van corsodeelnemers. "Dit maakt deelname aan het corso een must voor diegenen die daadwerkelijk willen scoren. Neem de vele duizenden foto´s en filmpjes die van het corso worden gemaakt en viral gaan via de sociale media, waaronder Facebook, Instagram, Pinterest en Google+. Dit werkt als een olievlek. Eigenlijk bestaat er geen effectievere wijze van promotie." Bedrijven die geïnteresseerd zijn kunnen een berichtje sturen naar deelname@bloemencorso.info. Pieter van Waardenburg of Ad van Zelst nemen dan zo spoedig mogelijk contact op. Zelf contact opnemen mag ook via 06 83601850. Er zijn verschillende deelnamepakketten voorhanden. Ook op de website www.bloemencorso.info is de informatie te vinden.

Corso 2019
Het thema van het Bloemencorso van de Bollenstreek luidt dit jaar 'Changing World'. Zaterdag 13 april rijdt de bonte stoet zijn 42 km lange tocht van Noordwijk naar Haarlem. De avond ervoor rijdt het feestelijk verlicht door het centrum van Noordwijkerhout.

Uit de krant