GGZ-cursus voor familie en naasten: Omgaan met Psychose | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
Foto: pixabay

GGZ-cursus voor familie en naasten: Omgaan met Psychose

GGZ • In Voorhout start donderdag 21 februari de cursus Omgaan met Psychose. Deze cursus is bedoeld voor familie en naasten van mensen met een psychotische kwetsbaarheid.

Een psychose is een ingrijpende ervaring voor betrokkene zelf, maar ook voor mensen uit de directe omgeving. In deze cursus staat het verminderen van de belasting van familie en naasten centraal. Ook is er ruimte voor uitwisseling en lotgenotencontact. Voorafgaand aan de cursus vindt een kennismakingsgesprek plaats. Aan deelname zijn materiaalkosten verbonden (€ 20,00) en kosten voor aanschaf van een boek. De cursus bestaat uit 11 bijeenkomsten van elk 2 uur en wordt gegeven aan de Componistenlaan 248 in Voorhout.

Aanmeldingen en vragen zijn welkom via e-mail: preventie@rivierduinen.nl of u kunt bellen naar 071 890 88 88 (vraag naar de afdeling preventie). Op www.rivierduinen.nl/agenda vindt u meer informatie over voorlichtingsavonden en cursussen bij GGZ Rivierduinen.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>