The Renovators spelen in De Gewoonste Zaak | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl

The Renovators spelen in De Gewoonste Zaak

Foto: pr

OPTREDEN • Soms vallen dingen zomaar op hun plaats. Neem nou het concert van The Renovators op vrijdag 8 februari in De Gewoonste Zaak. Er was in februari nog ruimte op vrijdag en deze wel heel bijzondere gelegenheidsformatie diende zich onverwachts aan: The Renovators.

Een unieke en tijdelijke samenstelling van zeer ervaren muzikanten, die De Zaak in no time ombouwen tot een rock-'n-rolltent. Alle muzikanten zijn bekend en hebben hun sporen ruimschoots verdiend: David Hollestelle, Jo de Roeck, Martin Bakker, Jeroen van As en Joeri Rook. Want wat doe je als je eigen band een korte pauze neemt? Doorspelen met anderen. Voor twee maanden, dus alleen te zien in januari en februari.

Alle muzikanten zijn kleurrijke artiesten en verdienen het te worden vermeld. Oude rockers met een heftige historie. Maar het meest in het oog springt David Hollestelle. Gitarist van de weer helemaal opgeleefde Wild Romance. Herman Brood zou het volgens Hollestelle helemaal te gek hebben gevonden. The Wild Romance weer volop on the road. Dat is ook de reden voor een korte break. Mooie gelegenheid om op te treden met net zulke wilde vrienden.

Twee uur rock-'n-roll, country en blues. Met hits van onder meer Dave Edmuns, John Hiatt, Chuck Berry, The Rolling Stones. Lett's Roll! Het concert is gratis. De Gewoonste Zaak is op vrijdag open om 21.00 uur. Aanvang concert rond 21.30 uur.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>