Oude ansichtkaart van het Vierkant in Lisse.
Oude ansichtkaart van het Vierkant in Lisse. Foto: pr

Gratis ansichtkaartenbeurs in De Oude School

Verenigingen

De Prentbriefkaartkring De Bollenstreek houdt op zaterdag 9 maart in De Oude School, Heereweg 253 in Lisse, van 09.30 tot 13.00 uur een Ansichtkaartenbeurs. Er is een ansichtkaartenpresentatie via de beamer van verschillende dorpen van de Bollenstreek.

Belangstellenden voor de ansichtkaartenbeurs en presentatie hebben gratis toegang. De bezoekers kunnen de door hun meegebrachte ansichtkaarten gratis laten taxeren. Bij de standhouders kan men vele oude ansichtkaarten aantreffen, waaronder stads- en dorpsgezichten, buurtschappen van voor 1900 tot 1960 (waarvan die van voor 1906 met de hand ingekleurd zijn).

Verder zijn er veel verschillende onderwerpen zoals: schepen, trams, treinen, veerboten, scheepvaart, honden, poezen, illustrators, militairen, paarden, stations, spoorwegen, stoomtrams, hondenkarren, beroepen, molens, kerken, filmsterren en nog veel meer.

Voor meer info over deze beurs of de andere beurzen die de Prentbriefkaartkring organiseert kan men bellen:  06-53321121 of mailen naar hwl@stikkelman.nl.

Uit de krant