Ook met een handicap kun je kamperen! | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
Ook wanneer iemand in je gezin een lichamelijke beperking heeft, kun je toch gewoon kamperen. Dat laten ervaringsdeskundigen zien tijdens de open dag op 25 mei.
Ook wanneer iemand in je gezin een lichamelijke beperking heeft, kun je toch gewoon kamperen. Dat laten ervaringsdeskundigen zien tijdens de open dag op 25 mei. (Foto: pr)

Ook met een handicap kun je kamperen!

BEPERKING • Kamperen is leuk voor jong en oud en voor mensen met en zonder lichamelijke beperking. Handicamp laat zien hoe het is om met een handicap te kamperen en wel op Recreatiepark Samoza in Vierhouten op 24, 25 en 26 mei.

Handicamp nodigt belangstellenden uit om op zaterdag 25 mei tussen 10.00 uur en 14.30 de open dag bij te wonen. Ook dit jaar werken er weer diverse bedrijven en verenigingen mee om iedereen te laten zien dat kamperen met een handicap geen hindernisbaan hoeft te zijn. Een flinke groep enthousiaste mensen, waarvan een gezinslid een beperking heeft, trekt er door het jaar heen zelfstandig met gezin of partner en eigen kampeermiddel op uit. Dat zijn de deelnemers aan het jaarlijkse Handicamp-weekend. Zij willen hun ervaringen graag met anderen delen, laten zien dat er talloze mogelijkheden zijn om te kamperen.

Belangstellenden kunnen hier ideeën op doen hoe je vaak met simpele oplossingen toch kunt kamperen. Alle kampeermiddelen staan voor de bezoekers open en zij kunt vragen stellen aan ervaringsdeskundigen.

Kampeer je ook en behoor je tot deze doelgroep? En vind je het leuk om mee te kamperen? Geef je dan snel op via www.handicamp.nl . Je bent van harte welkom!
Of kom naar de open dag op zaterdag 25 mei.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>