Inschrijving voor 20e Rotary Bridgedrive om de CNB-trofee geopend | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
Foto: pixabay

Inschrijving voor 20e Rotary Bridgedrive om de CNB-trofee geopend

BRIDGEN • Rotaryclub Lisse Bollenstreek houdt vrijdag 12 april om 19.45 uur (zaal open 19.00 uur) wederom een bridgedrive. Ook dit jaar weer in het CNB Handelscentrum aan de Heereweg 347 te Lisse.

Het inmiddels in de streek bekendstaande evenement, wordt elk jaar meer en meer bezocht. Naast het competitie-element kent deze avond een grote mate van gezelligheid. Er zijn veel mooie prijzen te winnen. De drive staat open voor geoefende en beginnende bridgers. De netto-opbrengst is bestemd voor de Jan Beenakker Foundation. Deze organisatie zorgt dat de netto-opbrengst van de bridgedrive ten goede komt aan kosten van onderwijs voor een school met kansarme kinderen in Uganda. Inmiddels zijn er voor de meisjes latrines aangebracht, de slaapzalen voorzien van ledverlichting en is er een grote watertank voor opslag van regenwater aangeschaft.

Deelnemers kunnen gratis parkeren in de parkeergarage onder het CNB-gebouw. Inschrijfgeld is € 35,00 per paar incl. koffie/thee bij binnenkomst. U kunt het gemakkelijkst inschrijven via onze website www.rotarylissebollenstreek.nl/bridgedrive. Vul uw gegevens in het aanmeldformulier in en druk op de knop 'verzenden'. Als dit niet lukt, kunt u een e-mail sturen naar bridgedrive@rotarylissebollenstreek.nl. Vermeld in uw bericht de volgende gegevens:
- Uw naam, e-mailadres en telefoonnummer
- De naam van uw partner, e-mailadres en telefoonnummer
- Het spelniveau van u en uw partner: niveau 1: hoge lijn, niveau 2: gemiddelde lijn, niveau 3: lage lijn.

De spelleiding bepaalt de indeling, rekening houdend met uw opgave en (voor zover bekend) de resultaten uit het verleden. U schrijft in als paar en hoeft niet elk een aparte inschrijving te doen. Wij bevestigen uw inschrijving per e-mail met informatie over de betaling van het inschrijfgeld. Uw inschrijving is definitief na ontvangst van uw betaling. Daarvan ontvangt u van ons een bevestiging.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>