Jeanet van der Laan en Adri de Roon openden de campus. | Foto: pr
Jeanet van der Laan en Adri de Roon openden de campus. | Foto: pr Foto: pr

Feestelijke opening Kindercampus Joseph

Onderwijs

OPENING • Kindercampus Joseph, onderdeel van Sophia scholen en SKOL kinderopvang, is donderdag 21 maart feestelijk geopend.

De school heeft voorafgaand aan het officiële programma een inloopmogelijkheid voor genodigden en een leuk muzikaal programma voor de kinderen georganiseerd. Aansluitend vond de opening van het nieuwe gebouw plaats. Namens de gemeente hebben Jeanet van der Laan, wethouder van Onderwijs en Adri de Roon, oud-wethouder van Onderwijs, dit officiële gedeelte voor hun rekening genomen. De leerlingen van de school verzorgden een rondleiding voor de genodigden. Uitvoerig hebben zij kunnen vertellen wat er allemaal op hún nieuwe school wordt aangeboden. Tijdens enkele speeches later op de middag werd het kindcentrum mooie cadeaus en bijdrages aangeboden.

Kindercampus Joseph is een kindcentrum waar aan kinderen van 0 tot 13 jaar verschillende dagarrangementen, waaronder onderwijs en dagopvang wordt aangeboden. De nieuwbouw, 2.660 m2 groot, is een duurzaam kwalitatief hoogwaardig gebouw, ontwikkeld en gerealiseerd door SMT Bouw en Vastgoed.

Uit de krant