GGZ-cursus Met alle geweld een relatie | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
De cursus Met alle geweld een relatie is onder meer bedoeld voor vrouwen die te maken hebben gehad met een mishandelende partner en willen voorkomen dat ze daar weer mee geconfronteerd worden.
De cursus Met alle geweld een relatie is onder meer bedoeld voor vrouwen die te maken hebben gehad met een mishandelende partner en willen voorkomen dat ze daar weer mee geconfronteerd worden. (Foto: pixabay)
Kort nieuws

GGZ-cursus Met alle geweld een relatie

GGZ • In Rijnsburg start 10 april een cursus voor vrouwen die te maken hebben (gehad) met geweld in de relatie.

De cursus is onder meer geschikt voor vrouwen die in het recente verleden een relatie hadden met een mishandelende partner en willen voorkomen dat ze weer te maken krijgen met huiselijk geweld.

De cursus bestaat uit 10 bijeenkomsten van elk 2 uur en wordt gegeven op de Graaf Florislaan in Rijnsburg. Voor deze cursus wordt alleen een kleine bijdrage voor de materiaalkosten gevraagd. De organisatie is in handen van Kwadraad en GGZ Rivierduinen.

Voor meer informatie, bel (071) 890 88 88 (vraag naar de afdeling preventie) of mail naarpreventie@rivierduinen.nl.

Op www.rivierduinen.nl/agenda staat meer informatie over voorlichtingsavonden en cursussen bij GGZ Rivierduinen.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>