Karin Bloemen stal in Keukenhof de show tijdens de officiële opening.
Karin Bloemen stal in Keukenhof de show tijdens de officiële opening. Foto: pr

Keukenhof viert 70-jarig bestaan met mooiste lenteconcert ter wereld

Cultuur

MUZIEK • Voor de eerste keer organiseert Keukenhof een uniek muziekconcert met Landgoed Keukenhof als spectaculair decor. Door de mix van locatie en artiesten belooft het een zeer uniek concert te worden. Met Nederlandse topartiesten die onder leiding van Guido Dieteren van Guido's Orchestra een mix laten horen van pop en klassieke muziek.

"Mooie muziek in een prachtige omgeving, het wordt een geweldige happening", aldus Tom Schreuder, commercieel manager van Keukenhof. "Met Nederlandse talenten Karin Bloemen, Alain Clark, Tanja Kross, Elske DeWall, Ripley, Patricia van Haastrecht, Hans van Heiningen en Carel Kraayenhof hebben we een verrassende line-up."

Keukenhof organiseert het concert ter gelegenheid van de 70ste verjaardag van de bloemententoonstelling. Dit doet zij samen met partners. Zo wordt het concert door mediapartner Omroep MAX professioneel in beeld gebracht voor uitzending op NPO2.

Wie op 24 april wil genieten van een heerlijke lenteavond met prachtige muziek, kan hiervoor speciale concertkaarten kopen via www.keukenhof.nl. Het concert begint om 18.00 uur en duurt 2 uur. Vanaf 17.00 uur is het landgoed open.

Uit de krant