IJs- en skeelerclub Lisserbroek start recreanten racefietsgroep | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
Foto ter illustratie. De IJs- en Skeelerclub Lisserbroek start een recreanten racefietsgroep, samen door het mooie landschap fietsen.
Foto ter illustratie. De IJs- en Skeelerclub Lisserbroek start een recreanten racefietsgroep, samen door het mooie landschap fietsen. (Foto: pixabay)
Kort nieuws

IJs- en skeelerclub Lisserbroek start recreanten racefietsgroep

FIETSEN • Na het schaatsen en skeeleren start de IJs- en skeelerclub Lisserbroek nu ook met een recreanten racefietsgroep.

De groep start op zondag 14 april om 08.45 uur vanaf het clubhuis van de vereniging aan de Hillegommerdijk 53 in Lisserbroek. Het is de bedoeling om op een sportieve, maar ook gezellige manier in een gemiddeld tempo van 25-28 km per uur de mooie omgeving te verkennen. Afhankelijk van de route zijn de deelnemers rond 11.00 uur weer terug bij het clubhuis.

Mocht je de gemelde dag en/of snelheid niet prettig vinden, meld je dan toch aan. Wellicht starten er meerdere groepen. Aan deelname zijn geen kosten verbonden, verdere informatie over de ijs- en skeelerbaan vind je op www.ijs-skeelerclublisserbroek.nl.

Neem bij vragen of interesse contact op met Arie van der Voorn, telefoonnummer 06-42095760. Mailen kan ook naar secretaris@ijs-skeelerclublisserbroek.nl

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>