Steekje los in de Poelpolder? Help gezellig mee | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
Iedereen is welkom om mee te helpen aan de vervaardiging van het bloemenmozaïek van WelzijnsKompas en Franz van Sluis.
Iedereen is welkom om mee te helpen aan de vervaardiging van het bloemenmozaïek van WelzijnsKompas en Franz van Sluis. (Foto: pixabay)

Steekje los in de Poelpolder? Help gezellig mee

SAMEN • WelzijnsKompas steekt samen met vrijwilligers en inwoners uit Lisse een bloemenmozaïek met als thema Flower Power. Op 17, 18, 19 en 20 april zijn zij op zoek naar vrijwilligers die mee willen helpen met ritsen en steken van de hyacinten.

WelzijnsKompas heeft een kleine rol gespeeld in het ondersteunen van Franz, een enthousiaste inwoner uit Lisse die ook de Wandel Je Fit Groepwandelingen organiseert. Franz wil graag samen met de buurt een bloemenmozaïek steken in De Poelpolder.

Op 17 april tussen 16.00 en 22.00 uur worden de hyacinten geritst in de achtertuin van Händelstraat 49.
Op 18 en 19 april beginnen ze met het steken van de hyacinten, van 08.00 tot 21.00 uur, in de entree van De Poelmarkt. Op 20 april zetten ze de puntjes op de i en wordt het mozaïek buiten tentoongesteld. Jong en oud, statushouder of geboren en getogen in Lisse, werkende of gepensioneerd; iedereen is welkom. Eén of twee uurtjes helpen, een dagdeel, de gehele dag…..de keuze is aan jou.
Winkeliers van De Poelmarkt verzorgen de lunch, de koffie en thee, nog meer lekkers en natuurlijk is er een schoon toilet waar een ieder gebruik van kan maken.
Aanmelden bij Franz van Sluis (vrijwilliger WelzijnsKompas), tel. 06-51654905 /e-mail: franzvansluis@telfort.nl

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>