Laatste van het seizoen: Zondag Open met De Hollandse Nieuwe | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
Als afsluiter van het seizoen treedt De Hollandse Nieuwe op in De Beukenhof.
Als afsluiter van het seizoen treedt De Hollandse Nieuwe op in De Beukenhof. (Foto: pr)

Laatste van het seizoen: Zondag Open met De Hollandse Nieuwe

PARAPLU • Musicalgroep De Hollandse Nieuwe uit Oegstgeest komt zondag 28 april naar Lisse met de productie 'Pension Weltevree'. Periodiek brengt het gezelschap een nieuwe musical ten tonele. Twee jaar geleden was 'Hutspot' bij Zondag Open te bewonderen.

De groep is opgericht in 2014. Een aantal bevriende acteurs, actrices, zangers en zangeressen vatte het plan op om met elkaar een musicalgroep te starten om met eigen producties, doorspekt met veelal bekende Nederlandse liedjes, op te treden. Belangrijkste doelstelling is: "Een lach op ieders gezicht!"

Regisseur en actrice Rosanne Hogewoning schrijft de humoristische stukken met inbreng vanuit de hele groep. De muzikale leiding is in handen van zangcoach en zangeres Margreet Schuemie. Choreograaf en acteur Martin van Tulder zorgt dat de danspassen er goed inzitten.

Het optreden is op 28 april in De Beukenhof, Eikenlaan 2a. Aanvang 14.00 uur, einde circa 16.00 uur. Zaal open vanaf 13.30 uur. De toegang is gratis. Kom op tijd, want vol=vol. Een vrijwillige bijdrage van de bezoekers in de organisatiekosten wordt op prijs gesteld. Zie ook www.de-hollandsenieuwe.nl en www.deparaplu-lisse.nl.

De musical 'Pension Weltevree' is het laatste optreden in de reeks van het seizoen 2018-2019. De Werkgroep Zondag Open, aangesloten bij De Paraplu, werkt al aan het programma van het komende seizoen.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>