Afbeelding
Foto: pixabay

Zwemmaatjes de 2e maandag van de maand mei weer actief

Zorg & Welzijn

WELZIJN • In verband met de meivakantie organiseren we dit keer Zwemmaatjes op de tweede maandag van de maand, dus NIET op maandag 6 mei. Dus iedereen kan weer meedoen met Zwemmaatjes op 13 mei.

Zwemmaatjes is een samenwerking tussen WelzijnsKompas en Sportfondsen Lisse en wordt ondersteund door de Edwin van der Sar Foundation. Iedereen is welkom om samen met bijvoorbeeld partner, vriend, buurvrouw, familielid of mantelzorger (je 'maatje') op eigen tempo te bewegen in het warme water van Sportcentrum De Waterkanten. Dit sportcentrum is erop ingericht dat iedereen zonder problemen kan gaan zwemmen. Liften, speciale tilliften en rolstoelen en rollators zijn aanwezig. Doordat het deelnemersaantal flink is toegenomen, is WelzijnsKompas op zoek naar vrijwillige zwemmaatjes (vrijwilligers die het leuk vinden om samen met iemand te bewegen in het water).

Zwemmaatjes begint om 11.45 uur. Meedoen kost 5 euro per duo, inclusief een kopje koffie of thee.

Aanmelden
Om deel te nemen aan Zwemmaatjes of bij interesse als vrijwilliger kan er contact opgenomen worden met Buurtwerker Dionne Scheepmaker: d.scheepmaker@welzijnskompas.nl / 06-453 315 45. Aanmelden kan ook digitaal via de website van Sportfondsen Lisse: www.sportfondsenlisse.nl

Uit de krant