Ook met een handicap kun je kamperen | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
Handicamp houdt een open dag bij Samoza in Vierhouten om te laten zien dat je met een beperking ook prima kunt kamperen.
Handicamp houdt een open dag bij Samoza in Vierhouten om te laten zien dat je met een beperking ook prima kunt kamperen. (Foto: pr)

Ook met een handicap kun je kamperen

VAKANTIE • Kamperen is leuk voor jong en oud en voor mensen met en zonder lichamelijke beperking. Handicamp, een organisatie die kamperen voor mensen met een beperking wil bevorderen, laat zien hoe het is om met een handicap te kamperen en wel op Recreatiepark Samoza in Vierhouten op 24, 25 en 26 mei.

Handicamp nodigt belangstellenden uit om op zaterdag 25 mei tussen 10.00 uur en 14.30 de open dag bij te wonen. Ook dit jaar werken er weer diverse bedrijven en verenigingen mee om te laten zien dat kamperen met een handicap geen hindernisbaan hoeft te zijn.

Een flinke groep enthousiaste mensen, waarvan een gezinslid een beperking heeft, trekt er door het jaar heen zelfstandig met gezin of partner en eigen kampeermiddel op uit. Dat zijn de deelnemers aan het jaarlijkse Handicampweekend. Zij willen hun ervaringen graag met anderen delen, laten zien dat er talloze mogelijkheden zijn om te kamperen.

Belangstellenden kunnen hier ideeën op doen hoe je vaak met simpele oplossingen toch kunt kamperen. Alle kampeermiddelen staan voor de bezoekers open en de bezoekers kunnen vragen stellen aan ervaringsdeskundigen.

Recreatiepark Samoza in Vierhouten is gevestigd aan de Plaggeweg 90.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>