Opnamen voor BinnensteBuiten Festival van KRO-NCRV bij De Olmenhorst | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl

Opnamen voor BinnensteBuiten Festival van KRO-NCRV bij De Olmenhorst

BUITEN • Door de KRO-NCRV wordt 12 mei het BinnensteBuiten Festival gehouden. Kom naar de opnamen en geniet van allerlei activiteiten en workshops. Alles wat het televisieprogramma BinnensteBuiten zo leuk maakt, is verzameld in één festival! Plaats van handeling: landgoed de Olmenhorst, Lisserweg 481 in Lisserbroek.

Leer koken van een chef-kok! Leon Mazairac kent de fijne kneepjes van het vak, Sharon de Miranda hield al van eten voordat ze kon lopen en de boeken van Nadia Zerouali gaat als verse broodjes over de toonbank. Samen leren deze culinaire experts u de geheimen van de beste gerechten. En vergeet niet te proeven!

Krijg tuintips van Martin. Is uw tuin toe aan een opknapbeurt of kunt u wel wat tips gebruiken over het onderhoud? Martin Stuger weet als geen ander hoe je een tuin aanlegt en deze het beste onderhoudt. Het liefst zoekt hij naar creatieve oplossingen die gecreëerd worden met natuurlijke materialen. Martin geeft u alle tips voor uw droomtuin!

Doe mee aan een interieurworkshop. Vroeger veranderde hij om de haverklap zijn kamer. Nu leidt hij een goedlopende blog over interieur, styling en design. Theo-Bert Pot kan u daarom alles vertellen over hoe u door middel van een paar kleine, of grote, veranderingen een nieuwe touch geeft aan uw inrichting.

Spot vogels met Camilla en ga op pad met Marieke. Camilla Dreef kan urenlang naar vogels kijken. Als bioloog weet ze dan ook een heleboel te vertellen over het gedag van verschillende soorten vogels. Door actief te zijn bij Vogelbescherming Nederland, hoopt ze bewustwording over de kwetsbare natuur te vergroten. Ontdek de natuur met boswachter Marieke op landgoed de Olmenhorst.

Schroef uw wijnkennis op. Hij is niet voor niets uitgeroepen tot beste Sommelier van Nederland 2018. Lendl Mijnhijmer weet namelijk precies de juiste soort wijn bij het juiste gerecht te zoeken! Ook meer leren over wijn? Breng dan tijdens het KRO-NCRV BinnensteBuiten Festival een bezoek aan Lendl.

Dit is er nog meer te doen:
· Luister naar een van de leuke optredens
· Doe de zoemende bijenquiz van chef kok en imker Ramon Brugman
· Ervaar de duurzame producten uit het televisieprogramma
· Trakteer uzelf op allerlei lekkers van de foodtrucks en barretjes
· Volg een tv-workshop van het BinnensteBuiten team

KRO-NCRV BinnensteBuiten Festival vindt plaats op zondag 12 mei, van 10.00 tot 18.00 uur. Prijs 12,50 euro, incl. een leuke goodie, consumptie, gratis parkeren, workshops en lezingen. Vanaf 15.00 uur is de entree 7,50 euro. Kinderen tot 12 jaar gratis.

Kaarten zijn bij de entree te koop of je kunt reserveren via doen.kro-ncrv.nl of bel naar 0900-700 70 04 (90 cent per gesprek, bereikbaar van ma. t/m vr. tijdens kantooruren)

Meer info over de Olmenhorst op www.olmenhorst.nl.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>