Rij jij mee met de jaarlijkse Overduinrit door de Bollenstreek? | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
Gezocht: (motor)rijders met een trike of zijspan, die het leuk vinden om met een cliënt van Topaz mee te doen aan de Overduinrit.
Gezocht: (motor)rijders met een trike of zijspan, die het leuk vinden om met een cliënt van Topaz mee te doen aan de Overduinrit. (Foto: pixabay)

Rij jij mee met de jaarlijkse Overduinrit door de Bollenstreek?

UITJE • De jaarlijkse Overduinrit wordt gereden op 25 mei. Dit is een rit voor de cliënten van Topaz, locatie Overduin te Katwijk, georganiseerd door motorvereniging Easy Riders Kattuk. Motoren begeleiden de bussen van Topaz tijdens een mooie rit in de Bollenstreek.

Vanaf 12.00 uur is het verzamelen bij het clubhuis van de Easy Riders aan de 1e Mientlaan te Katwijk (ca. 100 meter voor ingang Vliegveld Valkenburg). Om 13.00 uur vertrekt de groep naar locatie Overduin waar de koffie/thee klaar staat. Samen met de bewoners willen de rijders om 13.45 uur de rit starten.

Er is een mooie route uitgezet in de Bollenstreek. Tijdens de rit is er ook een koffiepauze bij Marente, locatie Berkhout te Lisse. Rond 16.30 uur hoopt de groep terug te zijn bij het clubhuis waar alle cliënten en hun begeleiders en natuurlijk de deelnemers kunnen genieten van heerlijke fish en chips.

De organisatie nodigt je uit om gezellig met ons mee te rijden, deelname is 10 euro per persoon. De opbrengst komt ten goede aan de bewoners van Overduin en Campagneteam Huntington. Mocht je in het bezit zijn van een trike of zijspan en vind je het leuk om samen met een cliënt de rit te rijden, geef je dan op bij secretaris@easyriderskattuk.nl. Samen kunnen wij zorgen voor een mooie dag!

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>