Keukenhof sluit seizoen met woodstockfestival | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
Foto: pr
Keukenhof

Keukenhof sluit seizoen met woodstockfestival

AFSLUITING • Peace and music was hét motto van het Flower Power-festival Woodstock in 1969. Keukenhof neemt je deze week mee terug naar 1969 om dat ultieme geluksgevoel te (her)beleven met heerlijke muziek. Geniet van de relaxte loungesfeer in het bloemenpark met loungemuziek, schminken voor kinderen en percussie. 

Op het programma staan dans- en percussiedemonstraties, een dj en een artiest. Nog tot en met 19 mei zijn er fotomomenten gecreëerd bij een tipitent of Woodstock Flower Power-hartmomentje. Voor kinderen zijn er de hele week schminkactiviteiten.

Keukenhof is prachtig op kleur, met heel veel tulpen en oneindig veel andere soorten bloemen in bloei. De bomen zijn net mooi in blad gekomen. De bloemenshows in het Willem-Alexander-, Oranje Nassau- en Beatrix-paviljoen laten je genieten van talloze bloemen en bovendien staat er de grootste lelieshow ter wereld opgesteld.

Het park is nog geopend tot en met 19 mei.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>