Digitaal aanvragen mantelzorgcompliment 2019 | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
Mantelzorgers verdienen wel een extraatje als waardering voor de hulp die ze bieden. Daarom is het mantelzorgcompliment in het leven geroepen.
Mantelzorgers verdienen wel een extraatje als waardering voor de hulp die ze bieden. Daarom is het mantelzorgcompliment in het leven geroepen. (Foto: pexels.com)

Digitaal aanvragen mantelzorgcompliment 2019

WAARDERING • Ook in 2019 wil de gemeente mantelzorgers een blijk van waardering geven. Zij vindt het belangrijk dat mantelzorgers goed ondersteund worden en de waardering krijgen die ze verdienen. Het mantelzorgcompliment bestaat uit VVV-bonnen ter waarde van 100 euro.

U bent mantelzorger wanneer u minimaal 3 maanden, gedurende minimaal 8 uur per week, onbetaald zorgt voor een chronisch zieke, gehandicapte of hulpbehoevende partner, ouder, kind, familielid, vriend of kennis. Ook wie voor een naaste zorgt die intramuraal woont, kan in aanmerking komen voor het mantelzorgcompliment.

Het mantelzorgcompliment aanvragen kan tot uiterlijk 1 november 2019 bij WelzijnsKompas Hillegom-Lisse. Via www.welzijnskompas.nl kan het formulier digitaal ingevuld en verstuurd worden. Kijk ook voor meer informatie en de voorwaarden op de website van WelzijnsKompas Hillegom-Lisse.

Ook is het nog mogelijk een papieren versie van het aanvraagformulier in te vullen. Het formulier kan men ophalen op het gemeentehuis of bij WelzijnsKompas in het Medisch Centrum Lisse (tijdens openingstijden). Lukt het niet om het formulier op te halen of digitaal in te vullen, dan kan men contact opnemen met WelzijnsKompas via info@welzijnskompas.nl of via telefoonnummer 0252-75 71 00 (dagelijks tussen 9.00 en 12.30 uur).

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>