Roeiers Iris langs Lisse in Ringvaartregatta | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
Foto: pr.
Sport

Roeiers Iris langs Lisse in Ringvaartregatta

Lisse • Roeivereniging Iris neemt met twee ploegen deel aan de Ringvaartregatta op woensdag 22 mei. Rond het middaguur is de doorkomst in Lisse.

De Ringvaartregatta is een lange afstandswedstrijd over 100 km van Leiden naar Delft, over de Kaag en rond de Haarlemmermeer. Iris is voor de vierde keer deelnemer, deze keer met twee ploegen. Een ongestuurde dubbeltwee met dochter Florine en vader Maarten, gekoppeld aan de Hartstichting als goed doel. https://www.rv-iris.nl/nieuws/roeien-voor-het-hart. De andere boot is een gestuurde dubbelvier.

Kort na het middaguur wordt de doorkomst door Lisse verwacht. De beste spottersplek is bij het rustpunt voor de deelnemers op de dijk achter de flat aan het Jacob van Ruysdaelplein in de Poelpolder. 

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>