Hisalis speelt interland tegen Litouwen | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
Hisalis Heren 1. | Foto: pr.
Hisalis Heren 1. | Foto: pr. (Foto: pr.)
Sport

Hisalis speelt interland tegen Litouwen

Lisse • Heren 1 van hockeyclub Hisalis speelt op vrijdag 24 mei om 20.30 uur een interland tegen het nationale elftal van Litouwen. Deze wedstrijd vindt plaats op uitnodiging van Casper Claassen, een professionele hockeytrainer/coach die bij verschillende clubs werkzaam is, onder andere bij Hisalis.

Het Nationale team van Litouwen staat sinds kort onder leiding van Claassen, die opdracht heeft gekregen om het herenteam van Litouwen naar een hoger niveau te brengen, ter voorbereiding op hun wedstrijden voor de eerste ronde voor de Olympische Spelen van 2020. Dit alles in samenwerking met de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond.

Het team uit Litouwen speelt de komende periode een aantal oefenwedstrijden in Nederland, onder andere dus deze tegen Hisalis op 24 mei. De eerste voorronde van de Olympische Spelen in Tokyo zal van 28 augustus tot 2 september in Polen plaatsvinden.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>