Dag van het Kasteel bij Landgoed Keukenhof | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
Foto: Ruth Eppink

Dag van het Kasteel bij Landgoed Keukenhof

Lisse • Tijdens de twaalfde editie van de Dag van het Kasteel, op maandag 10 juni, is Kasteel Keukenhof geopend voor bezoek. Op deze Tweede Pinksterdag zijn kastelen en buitenplaatsen in heel Nederland geopend om belangstellend publiek te ontvangen. De toegang is gratis.

Kasteel Keukenhof bruist tijdens de Dag van het Kasteel. Het kasteel is op 10 juni tussen 11.00 en 16.00 uur geopend. Bezoekers kunnen de begane grond en de eerste verdieping van het kasteel bezichtigen. Suppoosten vertellen over de rijke historie, architectuur, inrichting en de verbogen verhalen van het kasteel.

Roofvogelshow

Voor kinderen is er op landgoed Keukenhof veel te beleven. Leer over het landgoed met een leuke speurtocht, spring op een springkussen en maakt een ritje over het landgoed met een huifkar. Of kom kijken naar de spectaculaire roofvogelshow die op 10 juni tussen 12.00 en 15.00 uur twee keer te zien is.

Even ontspannen? Landgoed Keukenhof biedt de gelegenheid voor een kopje koffie of een lunch bij restaurant Hofboerderij. Ondertussen kunnen de kinderen met de dieren uit de kinderboerderij knuffelen.

Kijk voor het complete programma op www.kasteelkeukenhof.nl/nl/ontdek-het-landgoed/agenda.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>