Estafette bij De Spartaan | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
Foto:

Estafette bij De Spartaan

Lisse • De 24e editie van de Schoonderbeek Installatie Estafette wordt vrijdag 7 juni gelopen bij Atletiekvereniging De Spartaan.

Deze estafette is de ideale manier voor teams van bedrijven, verenigingen en instellingen om de krachten met andere sportievelingen te meten. Stel een team samen van vier lopers. Iedere loper legt een afstand af van 5,1 kilometer. Met handje-klap geef je het 'estafette stokje' door. Gezamenlijk loop je dus een halve marathon. De eerste lopers starten om 19.00 uur.

De start, wissels en finish zijn op de atletiekbaan. Dit jaar wordt met elektronische tijdwaarneming werken voor alle lopers.

Er zijn speciale prijzen voor vrouwenteams en atletiekverenigingen. Verder wordt er gestreden om de Frans Dames Bokaal voor het snelste bedrijventeam. Ook zijn er prijzen voor het jongste en het oudste team. Na afloop is er pasta voor alle deelnemers en de ervaring van vorige keren leert dat de sfeer die van een reünie is. Er wordt dan ook op een 400 deelnemers gerekend en het verzoek is daarom om je als team bijtijds aan te melden. Teams kunnen inschrijven op www.spartaanestafette.nl.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>