Gemeente biedt gratis training tot klimaatcoach aan | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
Foto: pr

Gemeente biedt gratis training tot klimaatcoach aan

Lisse • De gemeente is op zoek naar klimaatcoaches, die inwoners helpen om duurzame keuzes te maken en groene ambities waar te maken. Ze bieden daarvoor in september een gratis training aan.

Een klimaatcoach helpt inwoners uit hun eigen woonplaats om klimaatvriendelijke keuzes te maken. De gemeente biedt de training tot Klimaatcoach eenmalig gratis aan voor inwoners van Hillegom, Lisse en Teylingen.

Wil je graag leren hoe mensen ook echt klimaatvriendelijke keuzes kunnen gaan maken? Wil je ook anderen in beweging brengen om deze keuzes te maken en in je eigen woonplaats groepen coachen waarbij je mensen begeleidt in de gedragsverandering? Doe dan mee aan de driedaagse training tot Klimaatcoach in september.

Workshops begeleiden

Wat doet een klimaatcoach? Een klimaatcoach begeleidt vrijwillig zo'n twee workshopseries van zes avonden per jaar. Het gaat om de serie WoonGesprekken en/of de serie KlimaatGesprekken. Hierbij begeleiden zij deelnemers stap voor stap van weten naar doen, zodat het mensen lukt om hun duurzame ambities waar te maken

Duurzamer

Inwoners van acht straten in de gemeentes Hillegom, Lisse en Teylingen deden mee aan de workshops WoonGesprekken. Hiermee hebben zij hun ambitie waargemaakt om hun woning duurzamer te maken. Klimaatcoaches van Stichting Klimaatgesprekken begeleiden deze workshops. Dit doen ze samen met een energiecoach van Stichting Bollenstreek Duurzaam en experts van Duurzaam Bouwloket.

Aanmelden

Aanmelden voor 19 juli via www.klimaatgesprekken.nl/HLT. Neem voor vragen contact op met info@klimaatgesprekken.nl. Vermeld in het onderwerp training tot klimaatcoach HLT. 

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>