Let's Meet 50+ bij Hisalis | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
50-plussers die op zoek zijn naar (nieuwe) sociale contacten, kunnen bij Let's Meet anderen ontmoeten. Misschien vind je er wel iemand die net zo'n kookfanaat is als jij.
50-plussers die op zoek zijn naar (nieuwe) sociale contacten, kunnen bij Let's Meet anderen ontmoeten. Misschien vind je er wel iemand die net zo'n kookfanaat is als jij. (Foto: pexels.com)

Let's Meet 50+ bij Hisalis

ONTMOETEN • Hockeyclub Hisalis stelt haar gezellig ingerichte clubhuis beschikbaar om inwoners van De Bollenstreek de kans te bieden elkaar te ontmoeten. Kom op 28 juni van 16.00 tot 19.00 uur naar Hockeyclub Hisalis, Spekkelaan 2 Lisse, en kijk of het klikt!

Ontmoet nieuwe mensen en sluit vriendschappen om zo bijvoorbeeld samen naar de musical of bioscoop te gaan. Of maak deze avond een afspraak om samen een wandeling maken, fietsen of samen te sporten. Met z'n tweeën is het gezelliger dan alleen. Elk duo krijgt in de eerste ronde 5 minuten de tijd om elkaar beter te leren kennen en vervolgens schuift een van de twee door. Na deze rondes is er nog voldoende tijd om elkaar beter te leren kennen. Iedereen van 50 jaar of ouder die op zoek is naar nieuwe ontmoetingen en vriendschappen kan zich opgeven. Aanmelden kan tot 24 juni.

Meedoen aan Let's Meet kost 5 euro inclusief een welkomstdrankje en lekkere hapjes. Ook is er de mogelijkheid om te genieten van vers gemaakte soep en een rijk belegde pistolet; kosten hiervoor bedragen 5 euro extra. Aanmelden kan via Dionne Scheepmaker; d.scheepmaker@welzijnskompas.nl / 06-453 315 45.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>