Zomerzwemles bij Sportcentrum De Waterkanten | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
Foto: pr

Zomerzwemles bij Sportcentrum De Waterkanten

WATER • Maak een snelle start of trek een eindsprintje naar je zwemdiploma met de zomerzwemlessen bij De Waterkanten.

Ook dit jaar worden tijdens de zomervakantie van 22 juli t/m 30 augustus zomerzwemlessen georganiseerd. Beginners maken zo een spetterende start en gevorderden kunnen bij voldoende resultaat misschien afzwemmen in de vakantie!

Iedere ochtend zijn er zwemlessen in zowel grote als kleine lesgroepen voor het A- en B-diploma. De grote groepslessen duren 45 minuten en de kleine groepslessen 30 minuten met maximaal vijf kinderen. Het is mogelijk om zelf de periode en het aantal weken en dagen te bepalen (mits er ruimte is).

Ook als kinderen ergens anders zwemmen, kunnen ze deelnemen aan de zomerzwemles in Sportcentrum De Waterkanten. En bij voldoende ruimte kunnen kinderen na de vakantie doorstromen naar de reguliere lessen.

Voor meer informatie of inschrijven, ga naar de website www.sportfondsenlisse.nl of informeer bij de receptie van Sportcentrum De Waterkanten via 0252 - 41 44 88.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>