Zomerzwemles bij sportcentrum De Waterkanten | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
Zwemles in de zomervakantie!
Zwemles in de zomervakantie! (Foto: pr)

Zomerzwemles bij sportcentrum De Waterkanten

Lisse • Maak een snelle start of trek een eindsprintje naar je zwemdiploma met de zomerzwemlessen bij Sportcentrum De Waterkanten.

Ook dit jaar zijn er tijdens de zomervakantie van 22 juli t/m 30 augustus zomerzwemlessen. Beginners maken zo een spetterende start en gevorderden kunnen bij voldoende resultaat misschien afzwemmen in de vakantie. Iedere ochtend worden er zwemlessen gegeven in zowel grote als kleine lesgroepen voor het A- en B-diploma. De grote groepslessen duren 45 minuten en de kleine groepslessen 30 minuten met maximaal vijf kinderen. Het is mogelijk om zelf de periode en het aantal weken en dagen te bepalen (mits er ruimte is).
Zelfs als kinderen elders zwemmen, kunnen ze deelnemen aan de zomerzwemlessen in Sportcentrum De Waterkanten. En bij voldoende ruimte kunnen kinderen na de vakantie doorstromen naar de reguliere lessen. 
Voor meer informatie of inschrijven, ga naar www.sportfondsenlisse.nl of bel de receptie van Sportcentrum De Waterkanten via 0252 - 41 44 88.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>