Stek-woningen voor starters in de regio | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
Stek biedt de mogelijkheid een kleine starterswoning te huren met behoud van je inschrijftijd.
Stek biedt de mogelijkheid een kleine starterswoning te huren met behoud van je inschrijftijd. (Foto: pr)

Stek-woningen voor starters in de regio

WONEN • Stek heeft op verschillende locaties starterswoningen beschikbaar in Hillegom, Lisse en Teylingen. Dit exclusieve aanbod is bedoeld voor jongeren tussen 18 en 27 jaar uit de regio Holland Rijnland.

Stel: je bent 23 jaar en je wilt heel graag op jezelf wonen. Daarnaast sta je al een tijdje ingeschreven bij hureninhollandrijnland.nl. Regelmatig zie je daar leuke starterswoningen waar je voor in aanmerking komt. Maar als je daar op inschrijft en je wilt op een gegeven moment wat groter wonen, dan moet je in het ergste geval acht jaar wachten! Dus laat je mooie kansen op een kleinere woning voorbijgaan om maar gelijk een grotere woning te kunnen huren. Is er dan geen andere mogelijkheid? Die is er! Je kunt in een starterswoning (1 of 2 kamers) gaan wonen mét behoud van je inschrijftijd. Je moet dan wel ingeschreven staan bij hureninhollandrijnland.nl. De regeling houdt in dat je een tijdelijk contract van maximaal 5 jaar krijgt, met behoud van inschrijftijd bij hureninhollandrijnland.nl. Toewijzing is op basis van inschrijvingstijd.

De nieuwe huurprijs is afhankelijk van de woning en je inkomen. Stek wijst 'passend' toe. Dit is een overheidsmaatregel die ervoor zorgt dat mensen met een laag inkomen niet te veel aan huur betalen. 

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>