Een bonte verzameling levende beelden.
Een bonte verzameling levende beelden. Foto: pr

Levende Beelden Festival in Noordwijk aan Zee

Activiteiten

STANDBEELDEN • Noordwijk aan Zee staat zondag 4 augustus in het teken van "Levende Beelden". Dan vindt namelijk in Noordwijk alweer de 5e editie van het Levende Beelden Festival plaats.

Heeft u weleens zo'n levend standbeeld gezien? Of geprobeerd er zelf een te zijn? Moeilijk hoor om de hele tijd zo stil te blijven staan en je niet door de omgeving af te laten leiden. Een levend standbeeld is subtiel en verrassend tegelijk en staat voor humor, emotie en expressie. Het trekt de aandacht van de voorbijgangers, ze blijven verwonderd staan. Een levend beeld staat niet zomaar stil, maar voert een dialoog met het publiek via bewegingen.

Op diverse locaties aan de kust treden er zo'n 32 levende beelden op ; op de Koningin Wilhelmina Boulevard en in de Hoofdstraat. Zij showen hun talent en vermaken het publiek met hun prachtige acts. Ook zullen er diverse mobiele kunstenaars hun kunsten vertonen. En langs de route brengen diverse straatmuzikanten hun muzikale kwaliteiten ten gehore.

De route is door bezoekers te lopen van 13.00 tot 17.00 uur. Toegang is gratis. Het belooft een prachtig spektakel te worden. Zie voor meer informatie: https://www.facebook.com/StichtingFEIN

Ze bewegen nauwelijks, maar communiceren toch met het publiek.

Uit de krant