'Sparren' met ervaren ondernemer bij ISD Bollenstreek | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
Foto: Pexels.com

'Sparren' met ervaren ondernemer bij ISD Bollenstreek

ZAKELIJK • Als ondernemer sta je er vaak alleen voor. Dat is meestal geen probleem, daar ben je ondernemer voor geworden. Maar soms zijn er situaties waarin je zou willen 'sparren' met een onafhankelijke adviseur, die langjarige kennis en ervaring in huis heeft.

Voor die situaties kun je een beroep doen op adviseurs van Stichting Ondernemersklankbord. Zij werken op basis van vrijwilligheid. Zij geven advies op allerlei terrein: bij de start van een bedrijf, marketing, hoe meer omzet, financieel advies, opvolging, bedrijfsbeëindiging of het voorkomen van een faillissement.

Dinsdag 23 juli van 14.00 tot 16.00 uur houdt Ondernemersklankbord gratis inloopspreekuur voor ondernemers bij ISD Bollenstreek, Hobahostraat 92  in Lisse. Meer informatie: www.ondernemersklankbord.nl.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>