Op Ter Specke spelen Ajax en Sivasspor tegen elkaar.
Op Ter Specke spelen Ajax en Sivasspor tegen elkaar. Foto: pixabay

Ajax op bezoek bij FC Lisse

Sport

VOETBAL  • Eredivisieclub Ajax zal maandag 29 juli een bezoek brengen aan de Bollenstreek. Ajax speelt die dag op het veld van FC Lisse tegen Sivasspor. Zij spelen in de Süper Lig, de hoogste divisie van Turkije.

Ajax zal spelen met een team dat niet heeft gespeeld om de Johan Cruijff-schaal op zaterdag 27 juli. De kans is aanwezig dat spelers die zich later hebben gemeld bij Ajax door interlandverplichtingen actief zijn op het veld van FC Lisse. De wedstrijd begint om 14.00 uur.
Handtekeningenjagers krijgen de kans om handtekeningen te vragen van hun idolen na de wedstrijd bij de kleedkamers. Het is verboden om het speelveld te betreden. 
Tickets voor de wedstrijd kosten € 5,00 (€ 6,42 incl. kosten)  voor staanplaatsen en € 8,00 (€ 9,54 incl. kosten) voor zitplaatsen. Tickets zijn in de voorverkoop te verkrijgen via de button op de website van FC Lisse en op vrijdagavond 26 juli van 19.00 tot 20.30 uur in de kantine. Kaarten op de wedstrijddag kosten € 7,50 voor staanplaatsen en € 11,00 voor zitplaatsen (beperkt aantal). FC Lisse behoudt zich het recht toe om geen verkoop van kaarten te organiseren op de wedstrijddag zelf. De club verzoekt bezoekers indien mogelijk op de fiets te komen. Een mooie gelegenheid om in de vakantie de idolen van de kampioen van Nederland te zien spelen. 

De link naar de kaarten is: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-afc-ajax-sivasspor-bij-fc-lisse-66094413169

Uit de krant