Stichting Hartekind haalt recordbedrag op voor kinderen met een hartafwijking | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl

Stichting Hartekind haalt recordbedrag op voor kinderen met een hartafwijking

Ook deze jongen hielp mee bij de collecte voor Stichting Hartekind.
Ook deze jongen hielp mee bij de collecte voor Stichting Hartekind. (Foto: pr)

GOEDE DOELEN • Verspreid over de maand juli zijn ruim 500 vrijwilligers van Stichting Hartekind langs de Nederlandse deuren gegaan om te collecteren voor  hartafwijkingen bij kinderen. Onder hen waren ook (volwassen) Hartekinderen. In totaal is er € 48.780,22 opgehaald met deze collecte. Dat is meer dan de afgelopen jaren! 

Ook in Lisse werd wederom gecollecteerd; veertien enthousiaste dames en heel veel kinderen haalden hier ruim 1620 euro op. De opbrengst van deze collecte wordt ingezet om de overlevingskansen en de kwaliteit van leven van 25.000 hartekinderen in Nederland te verbeteren. Dit is belangrijk, want dagelijks worden er in Nederland vier kinderen geboren met een hartafwijking. Dagelijks krijgen drie kinderen een openhartoperatie om te kunnen overleven en helaas overlijdt er in Nederland nog elke twee dagen een kind aan de gevolgen van een hartafwijking.

Wilt u volgend jaar ook collecteren voor deze kinderen? Meldt u dan aan bij de coördinator in Lisse, Mandy van Wieringen (mandy1410@kpnmail.nl), of natuurlijk via de website www.hartekind.nl.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>