Zomeravondwandeling door duingebied Berkheide | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
Wandel mee door het prachtige duingebied Berkheide, gelegen tussen Katwijk en Wassenaar.
Wandel mee door het prachtige duingebied Berkheide, gelegen tussen Katwijk en Wassenaar. (Foto: pr)

Zomeravondwandeling door duingebied Berkheide

RECREATIE • Het IVN regio Leiden houdt woensdagavond 14 augustus alweer de laatste zomeravondwandeling van dit jaar door het prachtige duingebied Berkheide, gelegen tussen Katwijk en Wassenaar.

De wandeling start om 19.30 uur bij de Soefitempel aan de Zuidduinseweg 7 in Katwijk en duurt ongeveer 2 uur. Diverse gidsen nemen de deelnemers mee en vertellen onderweg over het oude zeedorpenlandschap met de kleine akkers en over andere sporen die in de loop der eeuwen achter zijn gelaten. Ontdek de bijzondere plantensoorten van dit cultuurrijke landschap en als men geluk heeft ziet men onderweg misschien wel een ree of een vos.
Advies: kom zo mogelijk op de fiets, er is parkeergeld verschuldigd. Neem een jas of trui mee, het kan 's avonds al flink afkoelen. De wandelingen zijn gratis.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>